Du vet väl att du kan få en skattereduktion, mera känt som rotavdraget, om du är villaägare eller bostadsrättsinnehavare, med 50 % på arbetskostnaden på maximalt 100 000 kr när du anlitar en av våra hantverkare för renovering, ombyggnation eller tillbyggnation. Avdraget gäller enbart arbetskostnaden och du kan därför erhålla en reduktion på skatten på upp till 50 000 kr på ett år. Om ni är två personer som äger villan eller bostadsrätten kan därför skattereduktionen/rotavdraget komma att uppgå till 100 000 kr på ett år.

 

Vår VD, Mia Boyce Lindholm, är även skattejurist och ser därför till att det inte uppstår några oklarheter. Naturligtvis ansöker hon om preliminär utbetalning av skattereduktionen för din del och ser till att allt går rätt till i enlighet med gällande regelverk.

 

Om du har några frågor angående rätten till rotavdraget, ta gärna en direktkontakt med Mia så kan hon hjälpa dig med skattereglerna.


Klicka här för mer information.Vi vill vara lite bättre!

Hem   Utförda/pågående arbeten   ROT-avdrag   Kontakta oss    Om företagetHem/Hem.htmlArbeten/Arbeten.htmlKontakta_oss.htmlOm.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4