Behöver du hjälp med snickeri och byggnadsmåleri är det oss du ska vända dig till!

Våra snickare och målare utför alla förekommande arbeten inom:

bygg

- montering

- inredning

- takarbeten

 1. -plattsättning/våtrumssystem

 2. -panelbyte

 3. -trädäck

 4. -uterum

 5. -tillbyggnader

 6. -ombyggnationer

 7. -nyproduktion

 8. -etc.


måleriarbeten

- invändig målning och tapetsering

 1. -fasadmålning

 2. -fönsterrenorveringar

 3. -putsmålning

 4. -dekorationsmålning

 5. -etc.Därutöver har vi väl fungerande samarbetsavtal med övriga hantverkarkategorier från företag med gott regionalt renommé. Dessa samarbetsavtal omfattar arbeten för:

- vvs

- el, data och larm

- markanläggningsarbeten

- plåtarbeten

- ventilationDärmed kan vi erbjuda ett väl sammanhållet koncept vid utförande av totalentreprenader, vilket även minimerar tidsinsatsen för dig som kund. Vi håller i hela projektet från början till slut. Du behöver således bara ha en kontakt, då all kommunikation med samtliga inblandade kategorier sköts av och via oss.


Med Linköping som bas har vi möjlighet att ta oss an projekt i hela Östergötland. Varje uppdrag utförs med största noggrannhet och vår målsättning är att överträffa kundens förväntningar när vi utför och slutför uppdrag på utsatt tid. Detta är en målsättning som vi har lyckats uppnå enligt våra tidigare kunder. För att se några av våra tidigare kunders referenser, klicka gärna på länken till Bra Byggare (en kundorienterad sajt för hantverkarsökningar).

Vi vill vara lite bättre!

Hem  Utförda/pågående arbeten  ROT-avdrag  Kontakta oss  Om företagetHem/Hem.htmlArbeten/Arbeten.htmlROT-avdrag.htmlKontakta_oss.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4